Η
ομελέτα με παντζαρόφυλλα νομίζω είναι μια ιδιαίτερη ομελέτα! Θα μου πείτε,
χορταρικά με αυγά έχουμε ξαναφάει, ίσως και την έχετε δοκιμάσει ή να τη συνηθίζετε
στο σπίτι σας… εγώ δεν την είχα δοκιμάσει παρόλο που τη γνώριζα σαν ομελέτα!
Μια φορά, όπου το είπα, φάνηκε να αρέσει σαν ιδέα! Είδα έναν ενθουσιασμό στο
πρόσωπο τους βρε παιδί μου, για κάτι διαφορετικό! Μπορείτε να προσθέσετε τυρί
φέτα ή όποιο άλλο τυρί θέλετε ή και πατάτες ακόμα, της πηγαίνουν πολύ!!!
Υλικά:
- παντζαρόφυλλα
- αυγά
- αλάτι
- φρεσκοκομμένο πιπέρι
- 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
- τυρί φέτα ή άλλο τυρί (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τα παντζαρόφυλλα και τα ζεματάμε. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και στρώνουμε τα παντζαρόφυλλα σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
- Τα σοτάρουμε για λίγο και προσθέτουμε τα αυγά. Αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί από τη μια πλευρά και τη γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
- Πριν βάλουμε τα αυγά μπορούμε να προσθέσουμε τυρί φέτα ή κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας μας.
- Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή με σαλάτα εποχής.
Ωραιότατη και λατρεύω τα παντζαρόφυλλα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα!!!
:):) Καλό μήνα, Κική!!!
ΔιαγραφήΚαλημέρα Λία!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟμελέτα με παντζαρόφυλλα??? Δεν έχω φάει ποτέ αλλά είμαι σίγουρη για τη νοστιμιά της!!
Πέπη μου, όταν τη δοκιμάσεις να μου πεις!!! Καλό απόγευμα!!!
ΔιαγραφήΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ωραιότατη η ομελέτα σου και μου αρέσουν τα παντζαρόφυλλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Γιώτα, καλή εβδομάδα!!! Είναι νοστιμούλα!!!
ΔιαγραφήΠολύ όμορφη και άκρως δελεαστική η ομελέτα σου Λία! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ, Χρύσα!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα και σε 'σένα!!! :)
ΔιαγραφήΕμπνευσμένο!! Θα δοκιμαστεί.Καλή εβδομάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα, Ξανθή μου κα καλό μήνα!!! :):)
ΔιαγραφήΠραγματικά πολύ ιδιαίτερη η ομελέτα σου Λία μου, μ' αρέσει πολύ η ιδέα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλή βδομάδα!
Σε ευχαριστώ, Έλενα!!! Φιλιά, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
ΔιαγραφήΔεν εχω δοκιμασει ποτέ. Μμμμμμ παλι με κανεις να θελω να φάω τις φωτογραφιες σου χα χα!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://beautyfollower.blogspot.gr
Χαίρομαι!!! ;);) Kαλό βράδυ, Beauty Follower!!!
ΔιαγραφήΞέρω σπανάκι με αβγά αλλά και με τα φύλλα του παντζαριού που είναι γλυκά, μια χαρά νόστιμη θα γίνεται η ομελέτα. Την έχεις φωτογραφίσει υπέροχα, θυμίζει κάπως και πίτσα! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό απόγευμα και καλή βδομάδα!
Ναι, πραγματικά, μοιάζει με πίτσα!!! ;) Σε ευχαριστώ, Έφη μου!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
Διαγραφήτι ωραίο που φαίνεται!!!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήthank you!!! :) Καλημέρα!!!
ΔιαγραφήΜου αρέσουν οι πρωτότυπες εκδοχές ενός αγαπημένου πιάτου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟμολογώ ότι παντζαρόφυλλα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και το γεγονός αυτό εξάπτει ακόμα περισσότερο την περιέργεια να δοκιμάσω το πιάτο σου!
Φιλιά
Ερμιόνη μου, είναι ιδιαίτερο και γευστικό νομίζω!!! Φιλιά!!! Καλή σου μέρα!!!
ΔιαγραφήΕγω συνηθως τα πεταω τα φυλλα, να ενας ωραιος τροπος για να τα εκμεταλευτω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠραγματικά, είναι ένα τρόπος να εκμεταλευτείς όλο το παντζάρι, από το βολβό μέχρι τα φύλλα!!! Καλημέρα, Σοφία!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρέπει να την δοκιμάσω! Ακούγεται και φαίνεται πολύ νόστιμη! Είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια πολλά!
Εύχομαι να σου αρέσει, Αναστασία μου!!! Είναι διαφορετική...:) Φιλάκια πολλά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή