Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Γευστικές προτάσεις για να αποχαιρετήσουμε το 2014

241 ημέρες και σήμερα χωρίς νέα ανάρτηση, όπως με ενημερώνει το facebook. Δυστυχώς για το Olives and Olive, ευτυχώς για εμένα, οι μέρες μου κυλούν όμορφα και δημιουργικά ακόμη, αν και μου λείπουν πολύ οι αναρτήσεις και οι βόλτες στα γειτονικά blog! Ενημερώνομαι όποτε μπορώ για τα νέα των φίλων μου, χαίρομαι πάρα πολύ που τα blog τους γίνονται όλο και καλύτερα, τόσο σε παρουσίαση όσο και σε ιδέες… Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με στηρίζουν ακόμη, παρόλη την εμφανή απουσία μου… Δειλά – δειλά, θα κάνω και εγώ την εμφάνιση μου ξανά… Μέχρι τότε όμως να σας θυμίσω κάποιες συνταγές που μπορείτε να κάνετε αυτές τις γιορτινές μέρες για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας και να αποχαιρετήσετε γλυκά και νόστιμα το 2014!!!
Μελομακάρονα Σαλιάρια
Αν τελείωσαν ήδη τα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια σας, αν δεν σας πέτυχε η πρώτη προσπάθεια και θέλετε να την επαναλάβετε, τότε δοκιμάστε αυτές τις συνταγές για
Κότσι, ταλιατέλες με μανιτάρια πορτσίνι, πολέντα με λουκάνικα, νιόκι με σάλτσα φέτας και λιαστή ντομάτα, ριζότο με μανιτάρια του δάσους



μηλοπιτάκια με ζύμη κουρού, muffins βανίλιας με κομματάκια σοκολάτας, ραβανί Βέροιας light edition, πάστα φλώρα
Τσάι πάρτυ για τις γιορτινές αυτές μέρες που πηγαίνουμε για να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας που γιορτάζουν, το νονό και τη νονά, τα παιδάκια που έχουν γενέθλια, τον παππού και τη γιαγιά: «μηλοπιτάκια με ζύμη κουρού», «muffins βανίλιας με κομματάκια σοκολάτας», «ραβανί Βέροιας light edition», «πάστα φλώρα»!

6 σχόλια:

  1. Με το καλό ο νέος χρόνος γεμάτος Υγεία Αγάπη και ότι άλλο καλό για την οικογένεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Ξανθή μου!!! Υγεία και αγάπη σε όλους μας!!! Σε όλο τον κόσμο!!! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι για την καινούργια χρονιά!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη χρονια!!! συντομα να επανέλθεις στην μπλογκοκουζινα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά Λία μου, με υγεία και χαρά!
    Μας έχεις λείψει βρε κορίτσι! Να την κάνεις την επανεμφάνιση σου και γρήγορα παρακαλώ!
    Προσωπικά ανυπομονώ!
    Φιλιά πολλά και θερμές ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρόνια, Ερμιόνη μου! Με υγεία και ό,τι επιθυμείς για εσένα και την οικογένεια σου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θα κάνω ό,τι μπορώ... ;) Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή